play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    Radio 972 Dare to be different!

Algemeen
De naam Jamie Jones wordt in de 00’s steeds vaker genoemd. Dat is ook het moment dat hij zich verbindt aan de ‘London Warehouse Scene’ in venues als Fabric, The End en Kubicle. En al jaren is hij een vast gezicht van de clubscene op het Spaanse eiland Ibiza. In 2011 wordt hij verkozen tot één van de toonaangevendste DJ’s door Resident Advisor. Daarna gaat het snel.

Hot Creations
Jamie is mede-oprichter van het label Hot Creations (100+ releases) en onderdeel van de electronische act Hot Nature. Daarnaast organiseert hij onder diverse merken succesvolle events. Geboren in Wales en te vinden over de gehele wereld. Hij heeft ook gedraaid op beroemde festivals als Glastonbury en Coachella.

Ibiza
In 2013 lanceert hij Paradise (destijds in de wereldberoemde disco DC-10 op Ibiza). Wekelijks ontvangt hij, in de zomermaanden, de grootste underground artiesten ter wereld. De avonden zijn regelmatig uitverkocht. Daarnaast werkt Paradise samen met allerlei grote festivals als host van een stage/area. Denk dan aan Tomorrowland, Loveland en Paradise in the Park.

Radio 972
Hot Robot Radio is de radioshow van Jamie Jones en die hoor je wekelijks op zaterdagavond tijdens 97 2 The Club om 19.00 uur.

Luister ook eens naar

0%